A/B Gersonshus

Tegnestuen Svalebæk har været fast byggeteknisk rådgiver for andelsboligforeningen A/B Gersonshus siden foreningens stiftelse i 2004, som tegnestuen bistod med at etablere. Over årene har tegnestuen bl.a. ydet bistand ifm. en løbende etablering af altaner, lejlighedsvurderinger, fugtsikring af kælder samt nedenstående arbejder.

Renovering af køkkentrapper

Tegnestuen bistod med totalrådgivning ifm. renovering af 22 køkkentrapper i andelsboligforeningen A/B Gersonshus i Hellerup. Køkkentrapperne stod i det store hele som da ejendommen blev opført, med alle de skavanker og skader den daglige brug – og årene generelt – havde medført. Tegnestuens totalrådgivning indebar bl.a. forregistrering af samtlige trapper, omfangsbestemmelse af arbejderne, projektbeskrivelse, indhentning af tilbud i konkurrence samt løbende tilsyn og økonomistyring over en 10-måneders byggeperiode.
Selve renoveringen omfattede i hovedtræk:

Vedligehold af facade

I 2005, 2008, 2012, 2015, 2016 og 2017 ydede tegnestuen totalrådgivning ifm. renovering og vedligeholdelse af facaderne på andelsboligforeningen A/B Gersonshus.  
Vedligeholdelsesarbejdet krævede bl.a.:  
 

Nye altaner

Andelsboligforeningen har af flere omgange fået etableret altaner, når de enkelte andelshavere har kunne samle et passende antal interessenter. 
Tegnestuen har bistået med bygherrerådgivning på alle sagerne og sikret, at andelsboligforeningen har fået gode og langtidsholdbare løsninger. 
Altaner på facade

Tegnestuen Svalebæk

Tegnestuen Svalebæk er en faglig kompetent og velkonsolideret, mindre arkitekttegnestue som rådgiver inden for en bred vifte af opgaver i alle byggeriets faser. Den tekniske rådgivning er tegnestuens spidskompetence.

Kontakt